Nå, men så skal vi ud og kigge på briller

I dag var Mille til 2 del, af hendes øjentjek på Aalborg sygehus, som vi fik sat i stand, da Mille for nogle måneder siden begyndte at skele voldsomt. Så meget, at hun ikke kunne bruge hendes øjenstyringscomputer! Vi var ret overbeviste om, at det var bivirkninger fra hendes medicin, men ville være sikre, derfor tjek! Sidst vi var inde, kunne de ikke lave den sidste del af undersøgelsen, da Mille var blevet for træt!

Så i dag var det sidste del og jeg hentede Mille til middag og fik dryppet hendes øjne, så de var klar til tjek! Da de er færdige siger lægen, at Mille har bygningsfejl på begge øjne – ÷2 og ÷ 2,5. Det var jeg ikke forberedt på overhovedet, jeg havde tænkt at alt så fint ud og vi bare skulle komme igen om 6 måneder…

Vi har slet ikke tænkt, at hun kunne have problemer med at se, netop fordi hun er så god til øjenstyring! Så det er jo rigtig godt, at hun bliver fulgt, sådan at de ting der ikke fungere, bliver fundet!

Jeg syntes dog, at Mille har nok, bare nok af det hele og det har vi egentlig også! Så det der med, at finde de bedste briller og få styr på det hele, det er bare træls!!

Heldigvis kender vi en skøn kvinde der arbejder ved en optiker! Hun fik en opringning og så fik vi en god snak. Aftalen er, at vi kommer forbi butikken på fredag og får bestilt briller! Der er jo op til 14 dages levering!  Derefter kom hun forbi med 2 par prøve briller, som Mille låner, for at vi lige kan se, hvilke der fungere bedst! Skønt med lidt prof assistance!!

Så på fredag skal vi have bestilt briller og vi glæder os virkelig til at se, hvad det vil gøre for vores Mille!!

K HandiMor / Susanne

 

4 comments / Add your comment below

 1. Hej Susanne!
  Jeg er i “samme båd” da min søn på 15 mdr også har fået briller og han vil IKKE ha’ dem på. Han forstår det ikke rigtig da han er så lille. Han har +3 og +3,5. Vi prøvede MANGE briller og du kan læse om vores overvejelser på min blog i linket nederst her. Heldgigvis ser din datter ud til at være så stor at du kan tale med hende om hvorfor hun skal beholde brillerne på. Hun ser så sød ud!
  http://berlinbaby.momster.dk/2017/09/15/at-finde-de-rigtige-briller-til-smaa-boern-i-berlin/
  Good luck!
  Kh Nina

  1. Hej Nina!
   Kan sagtens forestille mig, at det må være vildt svært med en bandit på 15 mdr!! Det er da også lidt en jungle at finde ud af, hvad der mon passer/sidder bedst!! Det er svært når hun ikke kan fortælle os, hvad der føles bedst. Vi kan desværre ikke rigtig forklare hende, at hun skal lade dem blive på. Eller det vil sige, at det kan vi godt, men vi ved ikke hvad hun forstår pga hendes retardering. Hun har voldsomme ufrivillige hånd og armbevægelser, så de vil nok også ryge af.. Vi skal vist have noget forsikring🤣🙈
   Jeg vil lige ind og kigge dit indlæg😊 Tak!!
   Dejlig dag til jer❤
   K HandiMor / Susanne

  1. Ja de er rigtig fine! Det ene par er med “næsepuder” og det andet uden. Det er mest det vi lige skal finde ud af. De sidder begge godt fast på hende og hun har ikke fået dem hevet af😄

Skriv et svar