2 års fødselsdag!

I dag er det simpelthen 2 år siden, at jeg udgav mit første blogindlæg 🇩🇰

Det er nu alligevel lidt særligt for mig! At skrive offentligt, var noget, som jeg brugte lang tid på at overveje, om jeg overhovedet skulle springe ud i. Ville jeg have noget at sige – ville det overhovedet give mening og ville andre gide at læse med?!

Jeg er glad for at skrive – mest når jeg virkelig føler, at jeg har noget på hjertet – noget der skal ud! Mine indlæg tager oftest udspring i mine følelser – der er noget der skal skrives ud! Det er også forklaringen på, at jeg f.eks. ikke har skriv på bloggen, om noget jeg/vi har testet – det falder mig ikke naturligt at skrive sådanne indlæg – jeg kan ikke finde ud af det! Måske det kommer en dag – men det er heller ikke grunden til, at jeg skriver.

Jeg skriver, fordi jeg gerne vil dele ud af det gode og det triste – det der er svært og gør ondt! Valg som ingen burde tage – fortællinger om livet på godt og ondt, i en familie, som på mange måder, er som alle andre – men som alligevel adskiller sig på mange mange måder.

Jeg vil gerne give et indblik, som andre måske kan bruge til noget – andre, som på en eller anden måde gerne vil vide mere om et sådan liv. Måske er I nysgerrige på det, fordi I selv har et handicappet barn, måske er I fagpersoner eller måske syntes I bare, at det er rart at følge lidt med. Lige meget hvilken grund det er, så er jeg glad for, at I finder det interessant nok, til at I vil bruge tiden på at læse med!

Jeg vil også gerne være med til, at skabe et fokus på Rett Syndrom. I Danmark er der omkring 125 mennesker med dette syndrom. Jeg ledte som en vanvittig, da Mille fik hendes diagnose – hvor kunne jeg læse noget om livet med et handicappet barn med Rett!? Det er vigtigt med åbenhed og det vil jeg gerne, være med til at skabe, via mine indlæg.

Jeg har ikke mange følgere på mine SoMe profiler, så jeg deler mine indlæg de steder, jeg tænker det vil være interessant for andre. Et højt antal følgere er ikke et mål, men det ville være skønt at kunne nå flere mennesker. Umiddelbart virker det til, at flere vender tilbage og læser med – hvilket er skønt! Så del endelig, hvis I ved der er andre, der vil kunne bruge mine indlæg til noget.

Jeg har kigget lidt på mine indlæg og kan se, at der er nogle der bliver læst mere end andre – Et af dem er “Det værste jeg ved” som omhandler min følelse af utilstrækkelighed overfor Mille, mine frustrationer, over ikke at kunne kommunikere med min datter – at vide hvorfor hun i perioder eksemplevis skriger meget.

Et andet skriv, der er læst mange gange er “Nogle gange har man brug for hjælp”. Det var et svært indlæg at udgive, da det er meget personligt og går tæt på Milles storebror, men det er vigtigt! Det er vigtigt, at være åben, om det der er svært!

Til sidst vil jeg linke til mit indlæg omkring, at have hjælpere i hjemmet. https://handimor.momster.dk/2017/09/29/hjaelpere-i-hjemmet-en-af-de-bedste-beslutninger-vi-har-taget-for-vores-familie/ En af de svære beslutninger vi har taget, men en beslutning som er rigtig for os og som har givet os, som familie, rigtig meget. Et valg som vi i dag ikke vil være foruden og som har bragt nogle skønne mennesker ind i Milles / vores liv♥️

Tak fordi I læser med derude og for Jeres kommentarer på mine indlæg!

K HandiMor / Susanne

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar