1 års fødselsdag for min blog

I dag, er det et år siden jeg skrev mit første indlæg – det er lidt vildt! Jeg var på Bloggers Delight på det tidspunkt, det var inden jeg vidste, at der var noget der hed Momster.dk!

Jeg har lige kigget nogle af mine skriv igennem og nogle af dem, der har haft flest læsere, er Det der med, at have en handicappet søster. I det indlæg, prøver jeg at beskrive, hvordan det er at vokse op med Mille som søster, på godt og ondt. Der er også indlægget om Det værste jeg ved, som omhandler den magtesløshed jeg føler, når Mille er frustreret og ked af det og jeg ikke aner hvad der er galt. Noget andet, der har fyldt meget i det sidste år, er Milles epilepsi og ventetiden på VNS operationen, der blev også et skriv om dette – VNS’en er nu startet op.

Jeg har haft meget på hjertet det sidste år og det har givet mig meget, at få et udløb for dette her på bloggen! Jeg har brug for, at få mine tanker skrevet ned og hvis det kan oplyse, inspirere eller hjælpe andre, så er det jo bare så skønt! Jeg vil gerne sprede viden om Rett Syndrom og livet i en familie med et handicappet barn. Det giver mening for mig at dele❤️

Den anden dag, spurgte jeg på Instagram, hvorfor I følger med? Det fik jeg mange skønne og dejlige svar på! Mange følger med, fordi de selv har et handicappet barn eller arbejder med handicappede børn, andre fordi de kender mig privat, mange fordi de godt kan lide, at jeg deler ærligt om mit/vores liv. Jeg har ikke voldsomt mange følgere, hverken her på bloggen eller på Instagram, men det har heller aldrig været mit mål! Jeg udlodder ingen gaver eller fremviser smukt porcelæn, men jeg vil gerne give et ærligt indblik i et liv med udfordringer, kærlighed, smerte og håb! Det har jeg nu gjort i et år og jeg glæder mig til at fortsætte!

Tak til Jer der følger med og skriver opmuntrende beskeder!

K HandiMor / Susanne

Følg med på IG – HandiMor

Skriv et svar