Jubilæum – drinks & lidt dårlig samvittighed

Så blev det fredag.. Hvor blev ugen egentlig af!

Fredag hos os, har stået på syg storebror, møde med specialgruppen, indkøb, forældrekaffe ved dagplejen, aflevering af Mille og aftensmad hos mine forældre!

I morgen skal jeg til jubilæum på Ingstrup Efterskole – 20(!!!!!!) års jubilæum! Det bliver rigtigt hyggeligt, at se skolen igen og spændende at hilse på de andre! Det var dengang, hvor vi skulle være bedste venner FOR ALTID (det er Blå Bog, kogt ned til én sætning) og dengang vi delte alt – stort som småt! Vi var altid et par værelser på gangen, der sidst på ugen, “gik sammen om”, at købe en pakke Prince Light 100! Det var tider! Jeg glæder mig til, at blive taget tilbage, til dengang livet var lidt mindre kompliceret! – bare for et par timer.

Efter jubilæum, står den på en tur i byen med nogle skønne kvinder! Det er mødrene, der skal i byen – 5 stk! Det bliver vildt! Jeg glæder mig til drinks, grin og dans! Når vi ikke magter det længere, så går natbussen hjem!

Den dårlige samvittighed…. den hænger lidt i mig, i de her uger! Vi har haft en snak om det – samvittigheden og jeg – og vi blev også enige! Enige om, at det ikke kan nytte noget! Nogle gange falder tingene sammen – sådan er det!!

Det er nemlig sådan, at Mille er væk hjemmefra 3 weekender i træk! Det var ikke meningen, men sådan blev det. Sidste weekend i aflastning, denne weekend hos mine forældre og næste weekend i aflastning.

Hun har det RIGTIG godt begge steder! Det er det, der er vigtigt!!

De næste 2 måneder har vi ikke fået aflastning i weekender, så det er blevet lidt klemt sammen. Så inden sengetid, tager vi lige endnu en snak – samvittigheden og jeg!

Skøn weekend til Jer derude – Nyd den!

K HandiMor / Susanne – følg også med på Instagram og Facebook

 

Skriv et svar