Måske tilbage på job…

Umiddelbart dækker mit job over en del – socialrådgiver, fysioterapeut, ergoterapeut, skribent, advokat, organisator, sygeplejerske, nattevagt, talepædagog og jeg kunne blive ved… Men det er jo ikke mit rigtige job – det er jo”bare mit job herhjemme” og det som jeg har “arbejdet fast med” det sidste halvandet år, efter min barsel med Mads sluttede. Det er et hårdt job, men et job, som jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at påtage mig, da andet simpelthen ikke var muligt, da jeg for halvandet år siden intet søvn fik og Milles handicap og epilepsi fuldstændig tog styring over vores families liv.

Lige nu er Mille et sted, hvor hun får lidt mere søvn og hendes anfald er ikke lige så mange, som de var sidste år ved denne tid. Det er skønt og det åbner lidt døren på klem for mig og mit rigtige job – som pædagog i en børnehave! Eller det vil sige, at det håber jeg at det gør, for hvis der er noget vi har lært, i løbet af de sidste 5 år, så er det at ALT kan ændres på et øjeblik!!

Men faktum er, at jeg i morgen skal til møde på mit job og her skal vi tale om fremtiden – som for mit vedkommende sådan rigtig starter d. 1 september. Det er her mit andet års orlov udløber og vi skal finde ud af, hvad der så skal ske! Jeg har talt med vores rådgiver om, hvad mit/vores ønske er og han er enig i, at det kunne være rigtig godt for mig, at komme tilbage på mit job!

Så lige nu laver jeg lister – hvor lang tid bruger jeg på, at være med til ridefys, hvor meget er jeg vågen om natten, hvor mange møder, indlæggelser, aftaler osv, regner jeg med, at Mille har på 1 år. Hvor meget tid bruger vi på rengøring, indkøb, tøjvask og hvor lang tid bruger jeg på Milles øjenstyringscomputer. Hvor meget tid har drengene brug for uden Mille. Det er nogle af de ting, som jeg skal have styr på, sådan at jeg sammen med vores rådgiver, kan finde et passende antal timer, som jeg kan komme tilbage på arbejde på. Jeg er ansat på 36 timer, men har ikke haft det siden Mille var lille. Før min barsel havde jeg 9 timers tabt arbejdsfortjeneste om ugen  og jeg tænker, at jeg skal have flere timer, for at vi kan få alt til at hænge sammen, når jeg skal tilbage på job!

Jeg er taknemmelig for, at det her i Danmark er muligt, at kunne få tabt arbejdsfortjeneste, sådan at vi har mulighed for, at have en så normal hverdag som muligt og at vi kan holde sammen som familie! Jeg er spændt på mødet i morgen, der er stadig længe til september, men pludseligt så er vi der og der skal selvfølgelig være en plan A og der skal nu nok også laves en plan B – det ved vi af erfaring! Jeg håber, at det hele flasker sig og at det bliver muligt for mig, at komme tilbage til mit job, jeg savner det! Jeg savner at have kollegaer, jeg savner at bruge min faglighed og jeg savner at kunne gå ud af døren om morgenen og komme hjem, sammen med resten af familien og have noget at fortælle! Nu må vi se!!!

Dejlig mandag til Jer!

K HandiMor / Susanne – Følg med på IG ( Handimor ) – eller på FB ( Handimor / Susanne )

 

Skriv et svar