MGP Generalprøve med mine ældste 2

Mille og Andreas fik begge billetter til generalprøven i julegave og i dag var dagen endelig kommet!

Andreas har jo hele tiden vidst hvad vi skulle og ved hvad MGP handler om og han har bare glædet sig! Mille ELSKER MGP musik, men har aldrig været til en koncert, så jeg var noget spændt på hendes reaktion!!

Vi tog afsted i god tid, da jeg ved hvordan det kan være med trafikken omkring Gigantium. Da vi har handicap parkeringskort vidste jeg, at vi kunne holde ved indgangen og det gik bare så nemt!

Der var virkeligt mange mennesker og kø overalt, da vi kom indenfor.  Vi lagde jakkerne i bilen og så var der tid, til at købe lidt lækkert og få fat i MGP tasken! Vi havde Milles hjemmepasser Nanna med og hun gik lidt med Mille, mens Andreas og jeg stod i kø.

Vi havde fået 4 pladser ved siden af hinanden i kørestolssektionen og de var helt perfekte! Tæt nok på scenen, til at vi kunne følge med der, men også godt placeret ifht storskærmen. Så vi kunne se det hele!

Andreas så Melodi Grand Prix sidste weekend og syntes det var SÅ fedt, at vi skulle derind! Altså derind hvor de filmede til fjernsynet!!!❤

Mille var SÅ tilpas og glad! På intet tidspunkt, var hun utilfreds eller ked af det! Musikken var høj og vi havde ikke fået hørebøffer med, men hun sad bare og nød det! På et tidspunkt blev hun lidt træt, men det gik hurtigt over igen. Jeg havde lidt frugt og juice med til hende og det holdt hende beskæftiget! Da vi nærmede os afslutningen, sad hun og lukkede øjnene lidt, men så kom BASTIAN på scenen! Så var hun et stort smil!!!

Det var så fedt, at have denne oplevelse med Andreas og Mille! Dejligt at det bare gik så fint og at deres reaktion var så skøn!! Vi håber, at vi kan komme afsted igen næste år!! Det er fedt at give dem oplevelsesgaver – det tænker jeg bestemt at de skal have igen! Tidspunktet var i øvrigt helt perfekt – 16.00 til 18.00. Mille vil ikke kunne holde sig vågen til det i morgen!!

Der er flere billeder og video på min Instagramprofil Handimor!

Rigtig dejlig weekend og MGP aften i morgen❤

K HandiMor / Susanne

2 comments / Add your comment below

  1. Hvor er det skønt, at læse om jeres dejlige oplevelse.

    Vi har også besluttet, at give børnene flere oplevelsesgaver – dem er der nemlig stor værdi i ❤️

Skriv et svar