Siden sidst

Tiden er fløjet afsted her i december – det gør den måske nok hver december, men det føles som om denne december er ved at være slut, før den egentligt er startet!

Der er sket meget, blandt andet mødet omkring Milles Tobii, som jeg skrev om tidligere på måneden. Vi har ikke hørt noget endnu og det varer nok noget, før vi hører yderligere. Men Mille er så sej til at bruge den – i denne måned, har Mille talt rigtig meget ud fra hendes december side! Det er så fint og hyggeligt!

Vores ansøgning om at få Mille skoleudsat er i dag blevet godkendt! Det er rigtig dejligt og vi er slet ikke i tvivl om, at det bliver rigtig godt for Mille! Det er skønt, at vi har fået svar her inden jul, så kan vi tjekke det punkt af! Jeg har skrevet lidt om vores tanker, om at skoleudsætte Mille her.

I dag, da jeg afleverede Mille i børnehaven, var hun simpelthen i så godt humør. Vi fjollede lidt og da jeg åbnede døren indtil hende i bilen, råbte jeg højt BØHHHH! Mille kiggede på mig med det samme, med et stort smil og så sagde hun BØH! Det var SÅ fedt!! Mille har et par gange tidligere sagt et par ord. BØH er nu blevet sagt et par gange og MOR har hun sagt en gang. Mille får ikke et sprog, men vi ved nu, at nogle Rett børn kan sige nogle ord engang imellem. De gange Mille har sagt noget, har det altid været i de rigtige sammenhænge. BØH, har hun engang tidligere sagt, da hun lå i barnevognen i børnehaven og en af pædagogerne gik forbi vognen. MOR blev sagt, da vi var på Kennedy Centret og Mille lå i hendes barnevogn. Jeg hørte det ikke, men det gjorde Jesper og de andre vi sad med.

Mille var til juleafslutning, hvor hun går til ridefys. Det var så fint et arrangement og jeg blev da også lidt rørt over, at de havde gjort så meget ud af det! Mille klarede det så fint og fik en fin præmie for hendes deltagelse!

Mille har fået tjekket hendes øjne på sygehuset og det gik rigtig fint! Vi blev enige om, at Mille skal til tjek på sygehuset ca. hver 4 måned, så vi er sikre på, at hendes styrke i brillerne er korrekt! Så nu har vi også fået bestilt solbriller med styrke i, sådan at Mille ikke sidder og kigger ned i jorden og bliver frustreret, når vi er ude at gå. Det bliver rigtig rart for hende! Mille er så glad for de gåture, de giver hende ro og oplevelser, så dem prioriterer vi højt!

Sidste weekend var vi et par timer inde på Gammeltorv i Aalborg, hvor der er julehygge! Det var en dejlig tur, hvor vi mødtes med Sara! Vi er altid oppe og få en tur i pariserhjulet, så det skulle vi også i år!

Vi har fået Milles operationsdato – d. 30 januar! Det bliver spændende at se, hvordan det hele kommer til at gå! Jeg kan godt mærke, at jeg er lidt nervøs – syntes det er et stort indgreb – selvom det måske egentligt ikke er! Vi skal indlægges på Filadelfia hele uge 8, hvor de skal starte VNS op! Så vi skal have planlagt lidt ferie for drengene på et andet tidpunkt! Det bliver godt, at få det overstået!!

Der har også været run på for drengene og det bliver fint med lidt juleferie! Andreas og jeg skal dele lidt julegaver ud i morgen og hygge lidt, inden vi henter Mille og kører til julehygge hos Mads`dagplejemor Lene, hvor både Andreas og Mille også har været i dagpleje! Det er også hos dem, at Mille startede med at være i aflastning, så det bliver så hyggeligt, at få ønsket glædelig jul til dem!

Så er vi klar til en hyggelig juleferie, hvor vi ikke har vildt mange planer. Juleaften skal vi holde hos familie tæt på og så skal vi have familie på besøg 2 juledag. Mille skal i aflastning fra d. 29 og frem til d. 1 januar, så der bliver et par dage, hvor vi må se hvad vi finder på! I år skal vi holde nytår hos gode venner – det glæder vi os til!

Jeg håber, at I har en skøn december!

K HandiMor / Susanne

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar