Mit nye smykke

I dag har jeg fået lavet min tatovering – og den er blevet SÅ smuk!

Jeg tror det er 3 år siden, jeg første gang så en tatovering af en guldsmed! Den var rigtig flot og jeg har siden vendt tilbage til det symbol, når tanken er faldet på, om jeg skulle have flere tatoveringer.

For et års tid siden faldt jeg over netop guldsmed tatoveringerne igen og undersøgte symbolikken omkring dem.

“Power to escape a blow”, det var noget af det første jeg læste. Dernæst ordene lys, styrke, forandring og tilpasning.

Så blev jeg sikker på at min næste tatvering skulle være af en guldsmed! Jeg syntes symbolikken passer så godt, med det jeg har stået igennem efter vi fik Mille.

Det næste, var at finde, den tatovør der skulle lave den. Jeg har haft lidt blandede oplevelser med mine andre tatoveringer og nu ville jeg have en gennemarbejdet, detaljeret og fin tatovering – ikke bare ind og ud af biksen.

Jeg tog kontakt til Josefine fra Royal Ink i Aalborg. Jeg sendte hende nogle billeder af de tatoveringer af guldsmede jeg havde fundet og forklarede, hvad jeg forestillede mig.

I dag skulle den laves og jeg har simpelthen været så spændt, på at se Josefines bud. Jeg blev ikke skuffet! Hun havde lavet 2 og jeg var vild med begge. Jeg valgte efter, hvad min oprindelige idé var, nemlig at der skal farve i på et tidspunkt.

Her er lige et par billeder!

En af grundene til, at jeg kontaktede Josefine var, at jeg syntes hun laver et super fint og detaljeret arbejde og jeg er bestemt ikke blevet skuffet!

Jeg er vild med den❤

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar