Update på Milles stemme

Så har Mille og jeg været til møde, i forhold til hendes øjenstyringscomputer og nu skal der ventes! Der er 8 ugers behandlingstid i Aalborg kommune og det kan tage længere tid! Vi glæder os sådan til, at der foreligger en afgørelse!

Vi fik i dag også at vide, at der aldrig i Aalborg Kommune, er blevet bevilliget en øjenstyringscomputer til så lille et barn. Så det…..  Ja det bliver så bare Mille der bliver den første!!

Da jeg kom til børnehaven sov Mille. Hun var helt væk og de havde prøvet at vække hende i 45 min uden held. Så der var lidt pres på!! Jeg fik hende vækket med et bleskift og så var hun klar til møde!

Mille var tilpas og fik vist lidt af hvad hun kan på øjenstyringscompteren! Det var SÅ dejligt! Det kunne også have været dagen, hvor overskuddet ikke var der, men det var heldigvis ikke tilfældet i dag!!

Vi fik talt lidt om, hvordan vi kan udbygge den yderligere, hvilke problemstillinger vi syntes der er og havde en snak om det sidste år – hvad kan Mille nu, som hun ikke havde mulighed for tidligere!

Så nu skal der laves en vurdering og denne skal så sendes til dem der skal bestemme, om Mille må få den bevilliget! Vi håber at Aalborg Kommune vil anerkende øjenstyringscompuer som Milles personlige hjælpemiddel, da det er det, vi mener at den er!

Det er Milles stemme, Milles selvstændighed, Milles mulighed for at deltage i sociale sammenhænge og Milles fremtid!

Det bliver spændende at se, hvad Aalborg Kommune kan blive enige med sig selv om!! Vi holder alt krydset og arbejdere videre med at udbygge Milles kommunikation!

K HandiMor / Susanne 🤞

1 comment / Add your comment below

  1. Pingback: 2017 - Handimor

Skriv et svar