Momsterliv: 1.dec

Så blev det endelig dagen, hvor alt det spændende skulle ske💫

Her startede vi dagen, med at få set efter, om nissen mon havde været på besøg i løbet af natten – det havde den heldigvis! Vores nisse kommer med adventsgaver, så vi måtte lige have snakken om, at vi først skal åbne en gave, når vi har sovet 2 gange mere.

Mille blev sendt afsted med taxa kl. 6.30 og derefter stod 2 knægte og trippede for at åbne kalenderlåger!

Drengene kom afsted i skole og legestue og så smuttede jeg ind for at få handlet ind til weekenden. Hjem og få styr på vare og lidt julegaveindkøb på nettet.

Jeg havde lavet en aftale med mig selv om, at der skulle være tid, til et par timer på sofaen. Tiltrængt med lidt afslapning!

Mille skulle hentes kl. 14, da vi skulle til julehygge i Mads’ legestue. Mille havde haft besøg af bedstefar i børnehaven til julehygge. Det var gået så godt og de havde fået lavet en flot juledekoration – det samme havde Mads i legestuen.

Vi fik spist æbleskiver i legestuen og så kom julemanden. Mads gik fuldstændig i PANIK! Han skreg og græd, så vi startede med at se det hele lidt på afstand, men det endte lykkeligt med en lille gave fra julemanden og et “tak”❤

Derefter hjem med de mindste 2 og få pakket ud. Mille og jeg fortsatte ud i det kolde vejr, på en dejlig frisk gåtur!

Hjem til aftensmad og flere kalenderlåger, samt fredagsslik!

Vi har fået fejret d.1 december med manér og glæder os nu, til resten af den hyggeligste måned på året!

Jeg håber I har nydt Jeres første dag i december – hvis I er nysgerrige på hvad andre mødre har brugt dagen på, så kig med på Momster!

K HandiMor / Susanne

 

Skriv et svar