Change of plans

Mille blev i går afleveret i børnehave og skulle så først komme hjem i morgen – onsdag eftermiddag.

Et par dage i aflastning, hvilket var tiltrængt efter en uge med run på. Der var en del småting der skulle tjekkes op på, både ifht Mille, men også herhjemme og også lidt julehyggeforberedelser – d. 1 nærmer sig hastigt!

Dagen i går, gik med at få afleveret ungerne, et lille møde i børnehave og videre til aflastningsinstitution, for at få afleveret Milles ting og kigget på nogle papirer. Hjem igen til lidt papirarbejde, nogle telefonopkald og gymnastik med en lidt for tvær Mads. Der var nok at se til!

I dag skulle der tjek på lidt praktisk, samt det løse (lusekur!!!!! – kalenderlys, vasketøj og samtale med Milles talepædagog)! Da der var styr på indkøbene, blev jeg ringet op af Milles aflastning, med beskeden om, at Mille var utilpas og havde feber. Så jeg fik vendt bilen og kørt tilbage mod Aalborg, for at få hentet Milles ting på institutionen og dernæst hente Mille i børnehaven.

Det er jo sådan det er, børn bliver syge! Det er helt almindeligt!! Men jeg kunne bare mærke, at jeg blev helt flad – alt energi forsvandt!

Hvor er det bare en træls måde, at reagere på, når ens barn er syg.. Der er ingen tvivl om, at hun skal hjem til os og puttes med og hygges om!! Det er det eneste der virker når man er syg! Det er lige som det skal være!! Men alligevel blev jeg bare fyldt op, af sådan en øv følelse!

Det er vildt egoistisk tænker jeg!! Men vi havde bare brug for et par dage… et par dage bare med drengene, et par dage uden Milles lyde, et par dage med et andet overskud og en anden ro. En aften med gode venner og et par hyggelige timer til juleklip i Andreas’ klasse.

Vi finder en anden aften, hvor vi spiser pizza med gode venner, bedstefar træder til, så der alligevel bliver juleklip, vasketøj og opvask er der også i morgen… Andreas kommer sig også over skuffelsen over, at vi ikke kom afsted til det vi skulle.

Men de modstridende følelser og irritationen over min egen reaktion er bare SÅ trælse! Men det er sådan det er, hvor mærkeligt det end lyder!

Nu sover Mille, lige hvor hun skal, i hendes egen seng med et kys og et kram af mig!

K HandiMor / Susanne

2 comments / Add your comment below

 1. Kære du,

  det lyder ikke spor egoistisk, men helt menneskeligt!
  Du er fandeme super mor døgnet rundt, og har også fortjent en pause. Selvom det er far dit barn, som ingen jo er i tvivl om at du elsker højt!
  Søde dejlige Mille får jo også bonus af aflastningen, og I trækker alle lige vejret. Det er da hårdt lige at blive afbrudt i.

  Håber ta I til trods når det hele alligevel, juhuu december er på vej!

  Klems herfra.

  1. Tak❤
   Vi når det hele! Hurra for bedstefar og hjemmepasser❤
   Mille er helt færdig med snot og hoste! Så vi pynter op til jul sammen i morgen💫
   Dejlig december til jer og tak for de søde ord❤

Skriv et svar