Et skønt døgn med Mille

Så går turen hjemover, efter et hyggeligt døgns tid på Sjælland! Vi er lidt for sjældent begge 2 alene sammen med Mille, det skal vi blive bedre til! Vi nyder det og det gør hun bestemt også!

Vi besøgte Olivia i går aftes og det var super hyggeligt! Vi er kommet til at kende Olivia og hendes familie igennem Rett foreningen! Olivia og Mille er glade for de samme ting og minder bare om hinanden på mange måder! Så det er så dejligt, at vi kunne kigge forbi! Der var hygge i sofaen❤

Da vi kom på Kennedy Centret i går aftes, var Mille fuld af hopla, så jeg var sikker på, at der ville gå længe før hun sov. Det gjorde der ikke og så sov hun sørme 10 timer uden at vågne! Vildt!! Jeg vågnede selvfølgelig flere gange, det er som om min krop bare er vant til, at skulle være vågen om natten.

Da vi skulle til møde kl. 9.30, var hun liiidt gnaven, men med musik og lidt godter så gik det alligevel. Efter Milles fysiske undersøgelse og lidt leg, blev hun træt og fik en lur, mens vi talte færdig! Vi var inde om Milles kommunikation, hendes fysiske velbefindende, hendes epilepsi, hendes dagligdag i børehaven og hendes almene velbefindende!

Da mødet sluttede tog vi en hurtig tur i Tivoli! Der er SÅ hyggeligt og hvor ville jeg elske, at kunne komme derind lidt oftere! Jeg er vild med julestemningen derinde❤ Mille hyggede sig – der er SÅ meget at se på!

Der var sindssygt gode flæskestegssandwich til Jesper og jeg og lækker risengrød til Mille❤

OG Mille også fået 2!! rokketænder!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar