Positive Energy Is Contagious

Min fredag var simpelthen SÅ god!! Jeg mødte 3 skønne kvinder, som er mødre til nogle ret så lækre og seje børn! De gav mig SÅ meget god energi, som jeg ikke har følt længe! Energien hænger ved, på sådan en helt almindelig mandag og jeg håber sådan, at jeg kan få denne følelse til at blive – det har JEG brug for!

Det er svært at forklare, hvordan det føles, men det handler om, at jeg fik en tro på mig selv, en tro på, at jeg har noget at byde på. En forsmag på, et rigtig godt og produktiv samarbejde om noget der står vores hjerter nært. Et spirende venskab, fordi vi kunne se, mærke og spejle os i hinanden og vores fælles historier – på godt og ondt!

Som vores liv er lige nu, så er det bedste for min familie og jeg, at jeg går hjemme på TAFT, jeg kan ikke se at det kan fungere på anden vis. Men det har sin pris – jeg har mistet mig selv lidt. Jeg har skrevet lidt om det tidligere (Her), men det handler om, at jeg er kommet i sidste række – helt bagerst! Det kommer alle vel, når man starter en familie og det er på sin vis også helt ok, det gør jeg med glæde for mine børn!! Men andre går på arbejde og møder deres kollegaer, udfører et stykke arbejde, som de har brugt tid på, at uddanne sig til. De får en snak og et grin med dem de møder på deres vej og de kommer hjem til deres familier med nogle oplevelser fra deres dag!

Jeg oplever også meget i løbet af mine dage OG nætter, men det er ikke noget der fylder mig positivt op, der giver mig et klap på skulderen og som giver mig energi! Jeg passer på min familie, på mit handicappede barn og mig selv – men jeg mangler at være Susanne – bare Susanne, hende som er glad for sit arbejde, hende som er afslappet og tilpas, hende som kommer hjem og føler, at hun har gjort en forskel! Jeg mødte hende lidt i fredags – det var SÅ godt!

Vi må se, hvor dette projekt tager os hen, det er rigtigt spændende og det giver mening! (Jeg har skrevet lidt om det her) Det er ikke min 1 prioritet – det kan det ikke være – der er kamp om den plads – men det er der og det gør noget godt for MIG!

Jeg håber dette lidt rodede skriv giver en smule mening! Det skulle bare ud – fortsat dejlig mandag til Jer!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar