Efterårsferie i det nordjyske

Vi sluttede en dejlig efterårsferie af, med en sidste tur i Fårup sommerland i går! Det var en skøn dag, hvor vi havde bedstefar og kusine med, samt Milles hjemmepasser – der var fuld knald på og også lidt solskin igennem skyerne! Det kunne ikke gøres meget bedre!

Vi havde valgt, at holde efterårsferie lidt anderledes i år, end vi plejer. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så har børnene haft ferie lidt på skift. Det fungerede faktisk rigtig godt og jeg tænker ikke, at det er sidste gang, vi gør det på den måde. Mille var til ridefys, som hun plejer om mandagen og imens var Jesper hjemme og hygge med drengene. Det var mest en dag i nattøj! Tirsdag havde Mille et besøg på ortopædkirugisk afdeling, hvor hun skulle have tilpasset hendes nye DonJoy skinner. Her var vi allesammen med og da vi efterfølgende havde afleveret Mille i børnehave, tog vi ind til Aalborg, hvor vi fik brunch på Dalle Valle, det fungere bare SÅ fint med drengene. Derefter blev der kigget på en kæmpe skildpadde og aet for en slange!! Det blev til en hyggelig tur på havnen og et kig i diverse butikker. Så hyggeligt! Mille blev hentet lidt tidligere og derefter gik turen hjem til mine forældre, hvor Andreas skulle have et par dages ferie.

De næste 2 dage skulle så være lidt børnefri, tid til Jesper og jeg, til at få ordnet lidt praktisk og få været lidt sammen, imens Mads og Mille var afsted. Den første dag gik i haven, med at få den gjort vinterklar. Dagen efter skulle vi have tilbragt på sofaen med gode film og hygge, men Mille fik feber, så hun blev hjemme og hyggede med os istedetfor. Det gik nu ganske fint og feberen faldt hurtigt – Jesper fik set film imens Mille og jeg sov til middag! I weekenden havde vi familie på besøg til eftermiddag, hvor det  blev til en fodboldkamp og hygge med boller og kage!

Som skrevet ovenfor, sluttede vi ferien i Fårup Sommerland og vi glæder os allerede til alle de gode timer vi skal tilbringe deroppe næste år. Det fungere så godt for vores familie! Der er ikke langt derop og alle 3 børn bliver underholdt på hver deres måde. Jeg er vild med skoven og de super glade og hjælpsomme medarbejdere! Det var nogle trætte børn, der kom i seng i går aftes, men det resulterede også i, at ALLE sov HELE natten! Jubiiiii!

Det har været så dejligt, at kunne trække stikket, for alt der hedder sports aktiviteter og madpakker og så bare være – det giver lidt ny energi. De mørke morgener har også gjort, at der er blevet sovet lidt længere og det brokker vi os bestemt heller ikke over! Næste ferie er juleferien og det bliver også skønt, med de traditioner og hygge der dertil hører!

Her er lidt billeder fra vores skønne efterårsferie – jeg håber I har nydt jeres!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar