Momsterliv: Laaaaang søndag

Min søndag startede tidligt, da jeg har været en del vågen med Mille i nat. Faktisk tilbragte jeg det meste af natten i hendes seng og da jeg ligeså stille listede i min egen seng, gik der ikke længe, før Mads og resten af familien vågnede…. Så det har været en meget lang søndag, som jeg glæder mig til, bliver overtaget af mandag, så jeg kan få lidt søvn!

Efter vi alle endte i sofaen, for at vi lige kunne vågne rigtigt, med lidt Prinsesse Sofia, fik Mille anfald på knap 5 minutter, så jeg var næsten på vej ned, for at hente medicin at bryde med – det fik vi heldigvis ikke brug for. Ved siden af hende, sad Andreas og han syntes det er svært, at se hende have anfald. Han har set det mange gange, men jeg tror det alligevel påvirker ham hver gang, det ser heller ikke rart ud! Han må meget gerne gå et andet sted hen når det sker, men han er også omsorgsfuld og vil gerne holde øje med hende og måske holde hende lidt i hånden imens.

Efter morgenmad skulle Jesper afsted til 3 timers formiddagsmøde, så jeg var alene hjemme med ungerne. Mille var endelig blevet træt efter en vågen nat og anfald, så hun sov et par timer, imens havde jeg fornøjelsen af drengene, som på ingen måde kunne finde ud af at enes… det var nogle hårde timer, med en lidt for sur og træt mor….

Efter frokost blev mindstemanden puttet i barnevognen, ældstebarnet fik besøg af naboen og jeg tog Mille med ud i solskinnet og den friske luft! Alt det sure og trætte måtte blæses væk! Vi gik 7 km!! Det var så dejligt – Mille sov hele vejen og jeg fik ro og solskin i ansigtet! Tiltrængt!

Da vi kom hjem, var der knald på drengene igen, heldigvis kom Milles hjemmepasser og der kom lidt ro på.

Så var det tid til, at alle skulle i bad, madpakkerne skulle smøres og taskerne pakkes til i morgen!

Jesper og Andreas skulle lige have et spil FIFA og jeg fik læst godnathistorie for Mads, inden det var tid til at læse for Andreas.

Vi skulle igang med Brødrene Løvehjerte! Jeg havde lige glemt hvor ligepå den starter!! Men så god en bog og Andreas var straks med – lige indtil han faldt i søvn 10 minutter senere.

Jeg håber så meget, på en rolig nat, hvor jeg kan få lidt søvn. Mille har været meget vågen de sidste 4 nætter og det har været med gråd, hvin, grin og en lidt gnaven og træt mor – øv!!

I dag er det jo 1 oktober og denne måned er Rett Awareness måned – så jeg vil i den næste måneds tid, give lidt mere info om Rett Syndrom – nok især på min Instagram – Så gik forbi den, hvis I er interesserede!!

Hvis I er nysgerrige på, hvad de andre mødre, her på Momster har lavet, på sådan en laaaaaang søndag, så smut ind og læs med på de andre blogs!

Nyd de sidste timer af søndag!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar