Så kom der styr på vinterovertøjet

Jeg har fået styr på vinterovertøjet✔ Mangler liiige en hue og nogle vanter, men det er lige til at klare!!

Andreas har fået en vinterjakke fra Racoon Outdoor, som jeg fik til halv pris til Phister/Phillina- Racoon Outdoor lagersalget i Nørresundby fornyligt! Jeg er vild med kvaliteten af deres jakker og vild med den grønne farve til Andreas røde hår!

Sidste år, fik han et par sorte skibukser! Dem kunne han desværre ikke passe i år, så jeg købte et nyt par i Bilka. Jeg syntes ikke, at han er så god til at huske, at få dem på når han skal ud! Sådan er det vist, når man går i 2 klasse og i Dus😌

De sidste par år, har Andreas haft et par “pæne” vinterstøvler/sko og et par termostøvler. Termostøvlerne er jeg bare ikke ret vild med! Andreas spiller gerne fodbold i alt slags vejr og de sidder bare så dårligt på fødderne. De er tunge og ikke til at løbe i. Men jeg havde egentlig bestemt mig for, at jeg ikke kunne finde på et ordentligt alternativ, da de i det mindste holder fødderne tørre!! Vi var til børnenes dag i Skoringen og her fik han prøvet et par støvler fra Viking med Goretex membram – dem købte jeg! Så ingen termostøvler i år – jeg er spændt på hvordan de holder, da Andreas hurtigt slider fodtøj op!!

Milles overtøj er altid lidt svært syntes jeg! Jakken skal gerne kunne gives nemt på, den må ikke være for fyldig ifht, at den skal kunne være i kørestolen. Den må ikke være for lang, da den er svær, at få ned om rumpen på hende og ikke for kort, da den så kommer til at “glide” lidt op. Så vi måtte prøve et par stykker, indtil jeg fandt en fin jakke fra Wheat. Det gode ved den er, at den er lidt figursyet og det hjælper rigtig meget, ifht pladsen i kørestolen. Den er lidt lang, men ikke alt for meget og så syntes jeg også farven er rigtig flot!

Sidste år, gik jeg fra at købe flyverdragt, til at hun havde et par skibukser på. Det er bare rigtig bøvlet med alt det tøj og også varmt for Mille, f.eks når vi kører bil! Bukserne er også tykke, at få ned i kørestolen! Så i år fik vi foræret en “pose” til Milles kørestol. Den passer rigtig godt og jeg tror vi bliver rigtig glade for den! Den er nem, at sætte på kørestolen og kan lynes op, hvis det bliver for varmt!

Det eneste problem, ved at vi har valgt “posen”, er når Mille er til ridefys en gang om ugen. Jeg prøver at give hende uldstrømpebukser, bukser og termobuksr på. Derudover får hun tæppe på, når hun er på hesten. Hvis det ikke fungere, må jeg ud og finde et par skibukser!

Da Mille begyndte til fys og hun begyndte at stå i ståstativ, talte vi med fyssen om, hvilke sko/støvler der vil være gode til Mille, for at hun får den mest optimale støtte. Der blev vi rådgivet til Ecco og det har vi fulgt ligesiden. Vi er rigtig glade for Ecco og de er lette at give Mille på. Problematikken er lidt, at Mille har vildt dårligt blodcirkulation i kroppen, især hænder og ben. De er iskolde! I år fandt jeg Bisgaard støvler. Der er støtten lige så god som Ecco og det gode ved disse er også, at de er forret med uld. Så jeg håber, at de vil hjælpe lidt med at holde hendes fødder dejligt varme! Og så er de altså bare SÅ fine!

Mads fik jeg købt flyverdragt og vanter til, da der i foråret var Phister/Phillina – Racoon Outdoor lagersalg i Nørresundby. Det var et oprydningslagersalg med rigtig gode priser, så den kostede kun 400 kr. Jeg er, som tidligere skrevet, rigtig glad for kvaliteten af Racoon, så at jeg kunne få den super billigt var jo helt fantastisk!

Elefanthuen købte jeg på det sidste lagersalg, hvor de havde 50% på den nye kollektion. Jeg købte hans vinterjakke brugt i foråret og den passer rigtig fint! Den er så god som ny og jeg fik den til en rigtig god pris! Igen en jakke fra Racoon Outdoor!

Mads’ vinterstøvler fik jeg til børnenes dag i Skoringen. Vi har altid været glade for sko og støvler fra Skofus. De holder godt og er også pæne! Prisen er også god, SÅ er mor her tilfreds!

Det er dejligt der er styr på vinterudstyret! Så i år, må der gerne komme en ordentlig omgang sne og kulde! Det var der ikke mange dage med sidste år!

Er I klar med vintertøjet?

K HandiMor / Susanne

 

Skriv et svar