Onsdagskærlighed: CAMAMAMILLA

Her på Momster, har vi bestemt, at vi om onsdagen, vil sende lidt kærlighed ud til de andre bloggere her på Momster.dk. Skrive lidt om det, som inspirerer os ved dem og gør, at vi nyder at læse med, netop på deres blog.

I dag har jeg valgt, at det er CamamaMilla – En fighterfamilie set indefra!

Jeg fandt CamamaMilla på Instagram og begyndte straks at følge hende der. Det var også på hendes Instagram profil, at jeg første gang blev præsenteret for Momster.dk og gjorde at jeg tænkte, at det må jeg da også lige tjekke ud!

CamamMilla skriver let og ligetil, hun skriver om de hårde ting i livet og også om de ting mange ikke taler om og om alt det indimellem. Camilla er 32 år og har 2 dejlige børn sammen med Store S.  Hun får mig til at føle, at jeg ikke er alene, selvom vi er vidt forskellige steder i vores liv. Vi deler bare mange af de samme følelser og tanker. Der er altid dejlige billeder med på hendes skriv, af hendes skønne familie!

Bloggen er bestemt et besøg værd, så gå ind forbi, hvis du gerne vil læse lidt om en skøn fighterfamilies liv!

Hvis du er nysgerrig på flere blogs, så hold øje her på Momster om onsdagen, hvor vi mødre vil sprede lidt kærlighed til hinanden!

Dejlig dag til dig!

K HandiMor / Susanne

2 comments / Add your comment below

  1. Søde Susanne, du rører mig dybt med din anbefaling, dine varme ord og din onsdagskærlighed <3

    Tak fordi du følger med, både på bloggen og på Instagram. Bare et kæmpe stort TAK altså <3

Skriv et svar