Blogly Event

I går var jeg til Blogly arrangement i Palads – og det var en super hyggelig og sjov oplevelse! Ja, jeg kan sgu godt bruge lidt mere rød løber i mit liv!

Jeg var blevet udvalgt på Blogly`s Instagram, over Mascha Vangs blog. Jeg vinder aldrig (!!!) i noget af det jeg deltager i, så jeg havde nok heller ikke de store forventninger til, at det skulle være mig i denne omgang, men i fredags fik jeg tilsendt 2 stk billetter! Jubiii!

Så i går gik turen mod København sammen med Dorte! Dem der kender mig ved, at jeg har lidt issues, med at køre bil uvante steder og der må man sige, at Palads i København er ret højt på den liste!! Så jeg havde en smule krise over at skulle køre afsted! Men det gik jo så fint – Så nu kan jeg det!!

Det var en super hyggelig tur over i bilen, med masse af god snak og grin! Da vi kom til København, lige knap halvanden time før arrangementet skulle starte, blev det til et hurtigt skift af tøj på parkeringspladsen (!!!) Derefter fandt vi, en lille hyggelig restaurant, hvor vi kunne få lidt mad, inden vi skulle være klar.

Kl. 18.15 var der så rød løber, snacks, drinks og hygge med de andre vindere af billetter og Blogly`s bloggere. Der blev taget billeder – mange billeder!! Det var så fint og der var en rigtig dejlig stemning!

Vi blev senere vist ind i salen, hvor vi skulle se forpremiere på “Kærligheden flytter ind” med Reese Witherspoon. Den var rigtig god! Sjov og varm tøsefilm, med lækre unge mænd! Ind og få den set!!

På sæderne stod nogle FINE goodiebags! De var fyldt til randen med lækre sager!!

Da filmen var slut, fik jeg lige talt kort med Esme, som er den skønne kvinde, der sidder på Momsterkontoret og hjælper os mødre her på Momster, med stort og småt! Dejligt lige at få hilst på!

Derefter gik turen mod Aalborg, fyldt op, efter en skøn dag med nye oplevelser, dejlig venindesnak og et stort smil over at sige JA TAK, til nogle gange, at gøre noget lidt anderledes end det vante og trygge!

K HandiMor

 

1 comment / Add your comment below

  1. Det var bare sådan en overraskelse at se dig derinde og endelig få hilst på dig, juhuu! 🙂 Håber i kom godt hele vejen hjem 🙂 Kærligst Esme

Skriv et svar