Momsterliv: Klar parat Rett Familie Weekend

Her startede dagen kl. 5.30, efter en hel nats uafbrudt søvn!! Det er store sager!! Mille bliver hentet med taxa kl. 6.30, så hun skal først gøres færdig. Mille skal have hendes morgenmedicin, så der skal lige være lidt tid til at få lidt yoghurt i maven inden. Hendes morgenmad spiser hun først, når hun er kommet i børnehave. Da hun var blevet sendt afsted, var Mads ved at være færdig med morgenmad og Andreas skulle vækkes. Jeg havde lovet Andreas, at gå med til morgensang på skolen i dag og han havde noget rigtig flot, som han skulle vise mig inde i hans klasse. Mads har haft fri fra dagpleje i dag, da han skulle afsted på weekend hos mormor og morfar. Så afsted med os til morgensang! Vi bor i en lille by med en landsbyordning og det er bare så rart at alle kender alle, det er så trygt og et rart sted at komme, også for Mads, som starter i børnehaven deroppe om 1 års tid.

Efter morgensang skulle Mads og jeg hjem og have styr på alt der skulle pakkes. Vi er nemlig afsted på den årlige Rett familie weekend, som er et tilbud til familierne, hvor vi i en hel weekend hygger os på Odder Parkhotel, som er åben kun for vores familier. Det er rigtig hyggeligt og der er diverse aktiviteter, søskendeforløb, tur i Vandhalla, diskotek og hjælpemiddel messe. Der er plads til at få snakket med de andre forældre om stort og småt og bare være sammen som famile. Det er tredje gang vi skal med og vi har valgt at Mads skal på weekend hos mormor og morfar. Vi skal have Lærke med, som er den ene af vores hjemmepassere! Det plejer at være rigtig hyggeligt og det er en weekend vi prioritere højt.

Da vi havde fået styr på pakning af diverse, skulle Mads og jeg en hurtig tur i Bilka og i Bahne. Jeg har forelsket mig i et par fine støvler, og nu skulle de altså købes!

Da vi havde været i Bilka og Bahne og fået hentet støvlerne, gik turen hjem til min moster Dorte, hvor min mor og deres anden søster Eva skulle hygge og der skulle Mads afleveres. Det gik rigtig nemt, han var så tilpas og sagde nemt farvel, med kram og kys – dejligt!

Hjemme igen for at få ordnet lidt praktiske ting, sådan at det er nemt at komme hjem igen søndag eftermiddag! Da Andreas fik fri fra skole kl. 14 blev han hentet, bilen pakket og så gik turen ind mod byen for at hente Lærke og Mille.

Da vi hentede Mille, var hun lige faldet i søvn efter en hård dag, med 5 gange anfald der i alt havde varighed af 11 minutter. Så det var med en lidt spændt følelse, vi kørte mod Odder, så er vi lige pludselig langt fra Aalborg Sygehus og dem der kender Mille.

Heldigvis stoppede anfaldene og det blev til en lille gåtur i solskin inden aftensmaden. Da vi havde spist, var Mille med rundt og hilse på nogle af hendes veninder, inden det blev tid til at komme på værelset, sammen med Lærke.

Andreas har fået hilst på de andre søskende og leget lidt, så er det også lidt lettere at gå til hinanden i morgen, til søskendeforløb.

Nu her til aften er der et oplæg med en kiropraktor og forældrehygge. Det er simpelthen så hyggelig en weekend, med skønne familier, der lige præcis ved, hvad det vil sige, at have en helt fantastisk pige med Rett Syndrom❤

Dette skriv har vi her på Momster aftalt at lave hver d. 1, så kig med på de andre blogs, hvis I er nysgerrige på hvad de andre mødre har lavet på den første efterårsdag!

K HandiMor / Susanne

 

 

Skriv et svar