Så fløj den første uge af sommerferien afsted

Den første uge af vores sommerferie, tilbragte vi det meste af på Lolland. Vi startede ud, med at aflevere Mille i aflastning og fik pakket, så vi kunne køre tidligt tirsdag. Vi kørte mod Billund, hvor vi tilbragte det meste af dagen i #Legoland. Det var en rigtig dejlig dag, især da solen endelig valgte at kigge forbi! Der blev prøvet en masse ting, incl køreskolen, som Andreas havde glædet sig til!

       

Mads havde en fest på Duplo legepladsen! Sidst på dagen begyndte det at trække op til lidt mere regnvejr, så vi pakkede sammen og kørte videre mod Lolland. Vi ankom sidst på aftenen til kaffe og boller❤ Dagen efter var der bare mørkt og regnfuldt, så det blev til et visit hos oldemor og indendørs hygge. Andreas fik malet et rigtig fint billede!

                                  

Så blev det fødselsdagsdagen for Andreas! Solen skinnede og flaget blev hejst! Vi tilbragte dagen i #Knuthenborg Safaripark og det var super hyggeligt! Vi så mange dyr og fik prøvet deres fine legeområde! Der var fuld fart på Mads, som afprøvede diverse rutsjebaner – liiiiidt for meget fart ifølge moderen, men knægten var tilpas! Dagen sluttede med en lækker overraskelses lagkage❤

  

Dagen efter, gik turen mod Møns Klint! Der havde jeg aldrig været, så det skulle prøves! Jeg har stadig, 4 dage efter, seriøst ondt i mine ben🤣 Der var flot!

  

Lørdag kørte vi mod det tyske til lidt udsalg og så skulle vi “bare have lidt øl og sodavand” ved grænsen🤣 Hvorfor går det altid vildt for sig med at fylde de vogne?!!!

     

Så var det hjemad med 2 trætte drenge efter nogle dejlige dage “sydpå”☀️🍓🍒

  

  

Søndag kørte vi en tur til Hals og fik hentet lidt FC Barcelona udstyr til mindstemanden! Der var også mulighed for en tur på stranden! Aftensmaden fik vi også indtaget i Hals! Det var super lækkert og nemt!

  

Det har været en skøn uge fyldt med fantastiske oplevelser og tid til det vi havde lyst til! Dejligt at komme lidt hjemmefra! Det var også vores første uge uden Mille! Det var mærkeligt og vi savnede hende – MEN det var også et tiltrængt pusterum! Hun har haft en god uge i aflastning og de næste 2 uger har vi sammen alle 5!

Mille kom hjem i går eftermiddag og det var rigtig dejligt at se hende! Hun var ét stort smil! Efterfølgende har hun desværre haft voldsomt meget uro og MEGET lyd på og anfald. Så det er bare lige på! Vi overvejer meget om Mille skal fortsætte på det nye medicin, da vi syntes hun er meget plaget af bivirkningerne af det! Det er hårdt at blive smidt direkte tilbage i den til tider hårde virkelighed, men jeg tænker vi lige skal bruge en dags tid eller to til lige at finde hinanden og vores vante rutiner igen.

K HandiMor / Susanne

 

 

 

 

 

Skriv et svar