Med drengene på tur

I går morges pakkede vi bilen og kørte nedover mod Legoland! Da vi parkerede bilen, væltede det ned med vand!! Vi havde INTET regntøj med, da der ifølge diverse vejrudsigter skulle være SOLSKIN!!!!!

Så humøret var ikke helt i top, men vi kunne jo heller ikke rigtig sige til drengene, at vi ikke kom ind, når vi nu ligesom var ankommet!! Så afsted mod indgangen, med pauser under forskellige træer og i billethuse😏

Heldigvis stoppede regnen kort tid efter og vi kunne se himlen blive blå!! Jubii!

Så var der ellers dømt hygge og afprøvning af diverse forlystelser! Det var rigtig sjovt og super hyggeligt! Andreas og far fik prøvet de større forlystelser og Mads og jeg hyggede på Duplo legepladsen!

Der er SÅ meget at kigge på og Mads var helt med på det hele, både med store grin og 2 års galskab og vriden rundt😏 Sidst på dagen begyndte det at smådryppe og den fine blå himmel forsvandt igen! Vi løb mod udgangen og da vi kørte derfra væltede regnen med igen!

Knægtene faldt i søvn på bagsædet i bussen og vi kunne sætte kurs mod Lolland.

Her hygger vi med Jespers familie❤

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar