Hip hip hurraaaaaa

I søndags var der 3 gange fødselsdag her i det bette hjem! Mille er jo lige blevet 5, Andreas bliver 8 på torsdag og sidst på måneden bliver Mads 2 år!

Vi har før vi fik Mads, altid holdt hver deres fødselsdag, men det blev simpelthen lige voldsomt nok med 3 fødselsdage på så kort tid og så i sommerferien! Så vi spurgte Andreas, hvad han ville sige til, at vi holdte en stor fest! Det var fint – bare der er gaver! Så sådan var det sidste år og i søndags blev det på sammen facon!

Vi invitere til boller og kagemand og det er super hyggeligt, men jeg ville da lyve (MEGET) hvis jeg sagde, at det ikke er hårdt arbejde, at forberede det der fødselsdag, for det er det!!

Jeg prøver hvert år, at forberede så meget som muligt inden dagen! Så vi kun skal hente kagemand og bage 40 (!!!) boller, dække bord og se anstændige ud til kl, 14.00. Men det ender altid i et kapløb mod uret, vi når det, men det er med sved på panden!!

Mille havde rigtig meget lyd på og meget uro i kroppen, så det var en lang formiddag for hende! Og så blev det lidt renden frem og tilbage mellem hende og Mads, som virkelig er på 2 års krigstien for tiden!!! Andreas kunne bruge det meste af formidagen med ipad og ps3, men for hulen, hvor var der run på!

Det er (måske?!) bare sådan det er til fødselsdage og det er jo rigtig hyggeligt, når først bollerne er serveret og der bliver skrålet (PIV FALSKT ) fødselsdagssang og papiret er flået af alle gaverne og det er vel det, det hele handler om!

Jeg husker selv, hvor meget jeg glædede mig, da jeg var barn, til at gæsterne kom og pakkerne skulle åbnes og det er bare en særlig dag! Jeg er SÅ glad for, at vi har så dejlig en familie, som gerne vil være med til, at fejre vores 3 børn!

Ungerne havde en fest og de fik lige det de kunne bruge!

Næste år går jeg all in på, at overtale manden til, at vi køber de 40 (!!!) boller.

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar