Mille er på Danahus

I dag afleverede vi Mille på Danahus, hvor hun skal være i aflastning i en uge! Det er første gang, at hun er afsted en hel uge og det er med mange forskellige følelser i maven, at jeg nu har pakket tasker til os andre!

Vi har truffet denne beslutning for længe siden, med tanken om at have en længere periode med drengene, hvor vi kan lave noget på deres præmisser. Jesper og jeg har også brug for noget tid! Tid til at være, tid til at være spontane, tid til at være “som alle de andre forældre”. Vi har brug for, at kunne være længe oppe en aften, uden at skulle tænke på, at om lidt vågner Mille, som hun gjorde i nat, hvor jeg var vågen med hende fra kl. 03 til kl. 06. Vi har brug for, at kunne lave en aftale med drengene, uden at skulle tænke på, om Mille mon får anfald, hvor mange hun får og om vi så skal indlægges igen.

Det bliver godt, det bliver rigtig godt!! Det ved jeg!

MEN det er jo ikke sådan det skal være!

Den sætning kan jeg ikke bruge til noget som helst og jeg øver mig i, ikke at tænke den! Men det gør jeg og ofte kan jeg skyde den hurtigt videre, men en dag som i dag, så hænger den alligevel lidt ved!

Jeg kan blive i tvivl, i tvivl om det er det rigtige at gøre, om det gør os til dårlige forældre. Jeg får tanker omkring hvor meget Mille forstår og om hun nu sidder i en uge og bare ikke kan forstå hvor vi er.

Jeg kommer til at savne hende rigtig meget og tænke, at det vi oplever, det skulle hun jo også have oplevet! Men faktum er bare, at vi har brug for at samle os sammen, til at kunne være noget for hende, for drengene og for os selv!

Jeg ville ønske, at jeg havde uanede mængder af energi og overskud og at vi alle 5 kunne være sammen hele tiden og uden hjælp, men det kan vi ikke!

Så jeg øver mig i, at sige at det er ok, at vi gør det bedste vi kan for vores børn og at det hele nok skal gå!

K HandiMor / Susanne

4 comments / Add your comment below

 1. Ingen tvivl om at det må være det sværeste i verden at afleverer sit barn i en uge og tage på ferie med drengene, men de har også brug for deres mor 100 % og det er som du skriver ikke muligt med en træt mor eller at du skal holde øje med epelepsi anfald. Mille har det godt på Danshus, og hvis hun kan, vil hun også forstå at det har du brug for. Jeg syntes i er de sejeste forældre og klare det godt, du har overskud og energi til det hele, men du har også brug for at være Susanne og mor for Andreas og Mads på deres primisser Rigtig god ferie og jeg er sikker på du har mere overskud når du kommer hjem. Knus

 2. Åh hvor må det bare være SÅ svært at være i altså😰
  Jeg tror det er meget meget godt for jer som familie, og for de to drenge. Men ja, av det må gøre ondt ift Mille. Men mon ikke hun også hygger sig rigtig godt❤️
  Håber I kan nyde det.

  1. Vi ved, at Mille er i de bedste hænder og hun er så tilpas med at være i aflastning!
   Milles tidligere hjemmepasser skal også arbejde der i ugen og de to er så glade for hinanden!
   Så det hjælper bestemt på det hele!

Skriv et svar