Hej!!

Velkommen til!!

Dette er mit første, af forhåbentligt mange indlæg fra min side på mit nye netværk Momster!

Jeg har indtil nu blogget andetsteds, som HandiMor, men har nu valgt at flytte min blog herover til Momster! Jeg er stadig ret ny i denne blogger verden, men blev af andre veje ledt hertil! Jeg tænker, det er det perfekte sted for mig at være – et bloggernetværk bestående af mødre!

Jeg flytter en del af mine tidligere indlæg med, da jeg tænker der er meget viden deri, som jeg gerne vil formidle videre, men ellers siger jeg stort hej til både nye og gamle læsere!!

Jeg har sammen med min mand Jesper 3 skønne børn og vi forsøger, som alle andre, at få livet til at hænge sammen, med børn, arbejde, familie, venner, ægteskab, hus, have, aftensmad(!!!!) osv.

Som ekstra til den lange liste, har vi så også hospitalsbesøg, kontrol af hjælpemidler, møder med talepædagog, ergoterapeut, fys, neuropædriatrisk team, akutte indlæggelser på børneafdelingen, ind og udtrapning i medicin, ALT for lidt søvn, hjemmepassere i huset, ansøgninger til diverse og listen fortsætter.

SÅ denne blog kommer til at handle om alt det ovenstående, nogle dejlige billeder af min familie og hvad der ellers lige falder naturligt! – Måske også lidt ud fra eventueller ønsker fra jeres side?

Her hos mig, må der meget gerne stilles spørgsmål og jeg vil svare på bedste vis!

I må meget gerne kigge med på IG, hvor jeg også hedder Handimor – der er billeder og små klip af vores liv!

Her er mine 3! Storebror Andreas på 8 lige om lidt – Mille på 5 og lillebror Mads på snart 2!

Her er jeg, sammen med vores mellemste skat Mille!

Jeg hedder Susanne og nærmer mig de 36 alt for hurtigt! Jeg arbejder som pædagog i en børnehave, men er på TAFT grundet vores datters handicap!

Jeg glæder mig, til at skrive løs her på Momster og dele ud af MIG!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar