Sommerferie

Det vælter jo ned med vand i dag!! Jeg bliver SÅ træt af det og min hjerne spekulere på afbudsrejser, solskin og afslapning! Den danske sommer er bare ikke som den var da jeg var barn… ellers så har jeg bare bestemt mig for, kun at huske solskin og alt det fantastiske der sker når solen skinner sådan rigtigt igennem?!

Men vores sommerferie byder ikke på ret meget rejsen – nu har vi også lige været i Disneyland, så det er egentlig også helt ok! Vi har ferie i 3 uger allesammen! Det bliver dejligt!!! – Men også lidt særligt, da vi fra i år starter med, at Mille er i aflastning 1 uge i sommerferien! Selvfølgelig ville vi ønske, at det kunne være anderledes, det har vi nu bare lært, at det kan det ikke.

Jeg er sikker på, at det kommer til at give os alle, også Mille, nogle dejlige oplevelser! Der hvor Mille er i aflastning er der også forskellige aktiviteter i ferien og hun skal være der sammen med hendes venner.

Vi kommer til at savne hende og jeg ved at storebror også syntes det er mærkeligt! Den anden dag sagde han,” at det var lidt underligt, for sådan er det jo ikke i andre familier, men at det alligevel også er rigtig godt, fordi så har vi andre mere tid sammen. Når Mille er hjemme, så har i ikke så meget tid” 

Vi vil gerne give drengene tid og Jesper og jeg tid! Så det er blevet bestemt, at vi nu gør det på denne måde, så længe det giver mening! Så har vi 14 dages ferie sammen allesammen bagefter og det bliver også godt!

I den første uge har vi talt om, at besøge familie på Lolland! Det skal lige planlægges endeligt, men det er vores plan! Vi skal en smut forbi Legoland og ellers måske køre en enkelt tur ud fra dem. Ellers er det hygge og familiebesøg og en tur over grænsen på vejen hjem!

De næste 14 dage har vi lidt forskellige ønkser og nu må vi se hvad vejret tillader! Men jeg tænker, vi skal ud og køre nogle ture og så har vi et sæsonkort til Fårup Sommerland, der skal bruges! Der er så hyggeligt og vi kan alle være med!

Jesper og jeg har fået lidt en tradition med at tage til Grøn Koncert sammen med gode venner og bekendte! Det er så hyggeligt og rart at være afsted bare os to, det er vi ikke ret ofte! Vi fik det heldigvis også til at kunne hænge sammen i år, men det er et værre puslespil, da vi skal have 3 børn passet, hvert sit sted! Det var ikke nemt, men vi er SÅ glade for at vi kender nogle skønne mennersker, der vil hjælpe os, så vi kan få den dag sammen!

Vi starter sommerferien med at holde fælles fødselsdag for ungerne og det er bare så hyggelig en dag!

Vi håber det bliver 3 uger med solskin, dasen i haven, glade unger ( lig med glade forældre ) hyggelige timer med familie og venner og gode oplevelser!

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar