Elements Bodybukser

Mille har nærmest ingen muskler i hendes ben og hun kan komme helt ud i de vildeste yderstillinger med hendes ben. Det gør også, at hun om natten kan komme til at overstrække hendes ben så meget, at hendes knæ nærmest “falder ned” og det gør voldsomt ondt og hun kan være utrøstelig!

Vi har tidligere fået lavet nogle skinner til hendes ben, sådan at dette ikke kunne lade sig gøre. De fixerede hende nærmest og gjorde at hun kun kunne ligge fladt på ryggen og ikke bevæge hendes ben. Det blev hun rigtig ked af og reagerede på, så vi havde behov for en ny løsning!

Vi talte med Milles fys og hendes ergo på NPT og vi tog sammen til bandagister og blev præsenteret for nogle leggins!

De er i super lækkert stof og elastiske, men med forstærkninger, der gør at de holder godt på Milles ben. Hun skal sove med dem om natten, men de kan også bruges om dagen, eksempelvis når hun er på gulvet, for at forhindre at hun kommer for langt ud i yderstillinger med hendes ben.

De blev specialsyet efter Milles mål og vi hentede dem i sidste uge. De passer super godt og Mille virker helt tilpas med at have dem på. Hun har brugt dem i nogle timer om dagen og i nat har hun dem på for første gang. Hun må max bruge dem 10 timer i døgnet, da effekten af den stimulation der ydermere sker af Milles hjerne ellers formindskes.

Vi er spændte på, om det også kan hjælpe på uroen, da den er voldsom i perioder.

De gælder for et lag tøj, så jeg er glad for at vi fik dem bestilt i en neutral farve! Så matcher de til det meste tøj, hvis de skal på i dagtimerne – det kan moren her godt lide😉

Her kommer lidt billeder af dem😊

Skriv et svar