Ønsket

Nu vare det ikke længe, før Mille får sit ønske opfyldt!

I december sidste år, lavede jeg en ansøgning til Ønskefonden, om et ønske til Mille. Jeg var lidt usikker på, om hun overhovedet kunne få et ønske opfyldt, da jeg ikke helt vidste hvilke kriterier de har til deres ønskebørn. Men det var nemt at lave ansøgningen, så det kunne jo ikke skade at søge. Derfra gik det ret hurtigt og vi fik at vide, at Mille var videre i forløbet og at vi snarest ville blive kontaktet af de frivillige her i nordjylland. I januar fik vi besøg af 2 frivillige, hvor vi snakkede om, hvad Milles ønsker var. Vi havde på forhånd tænkt meget over, hvad de skulle være og vi var blevet oplyst, at ønskerne skulle være 1 rejse til udlandet, et ophold herhjemme og ” en ting”

Mille er rigtig glad for Prinsesse Sofia, Doc Mcstuffins og Minnie Mouse! Så vi var ikke i tvivl om, at det ene ønske skulle være en tur til Disneyland i Paris. Vi havde lidt svært ved, at finde ud af hvor opholdet herhjemme skulle gå hen, men vi endte med, at ønske om et ophold i et luksussommerhus, hvor vi kunne invitere familie eller venner med. Vi var også inde om Lalandia, som også er et skønt sted. Vi syntes, at vi skulle meget frem og tilbage i Lalandia, hvor vi i et sommerhus mere kunne hygge os sammen og det hele ville være nemt at komme til. Det sidste ønske blev en cykel med lad, hvor Milles kørestol skulle stå, sådan at hun kunne komme med ud og cykle. Det kunne også være en dejlig oplevelse for hende og et ønske, som hun kunne få glæde af i mange år!

Vi fik at vide af Ønskefonden, at vi skulle lave en prioriteret rækkefølge og her blev det Disneyland som det første ønske, cykel som det næste og luksussommerhus som det sidste ønske. Vi syntes bare, at det kunne være SÅ fedt, at se Mille opleve Disneyland, med de flotte parader, den smukke udsmykning, de fine figurer og ALT det Disneyland ellers tilbyder!

En uges tid efter vores møde med de 2 frivillige fra Ønskefonden blev vi ringet op og fik at vide, at Mille havde fået opfyldt hendes første ønske! Det var bare SÅ fedt, at få det opkald og også bare rørende, at vi nu alle 5 kunne få den oplevelse sammen! Herefter skulle vi vente på, at der kom en dato på rejsen og derefter skulle vi lave en ønskeoverraskelse for Mille og resten af familien. Vi blev enige om, at gøre det herhjemme en eftermiddag, hvor vi inviterede bedstefar, morfar og mormor. Det var så hyggeligt, med bevis, kage og balloner!

Hvor meget af det Mille forstod, er svært at vide, men jeg er sikker på at hun hyggede sig med besøget og kunne mærke, at det var en speciel dag! Jeg tror, at Milles reaktion kommer, når vi ankommer til Disneyland og hun oplever det hele. Jeg er sikker på, at vi får en storsmilende og tilpas pige at se! Storebror glæder sig for vildt, men han har selvfølgelig en helt anden forståelse for hvad der skal ske. Vi har set video og billeder fra hotellet, parken og paraden og det er jo bare så fedt! Vi skal bo på hotel inde i parken og det er bare så rart og ligetil. Vi skal have Lærke med, som er Milles hjemmepasser og det er vi SÅ glade for. Det giver lige den ekstra ro og overskud der er brug for, sådan at vi alle kan nyde det.

Nu er tiden snart kommet, for at vi skal afsted og vi har modtaget en mappe med ALT det vi skal bruge på rejsen! Det er jo super nemt!! Men det har også været specielt, ikke at skulle planlægge noget og overlade det hele til andre. Vi har aldrig været ude at flyve med Mille eller Mads, så det er meget spændende hvordan det kommer til at gå. Vi har været ved at undersøge lidt om Milles muligheder for fastspændelse i flyet, medicin, samt forsikringer, men det er også det.

Så lige nu skal vi lige have tjek på det sidste og så krydser vi alt der krydses kan, for at Mille ikke bliver akut indlagt pga epilepsi!

Det bliver SÅ godt! Virkelig tiltrængt for os allesammen, at komme lidt afsted og bare hygge os! De sidste 5 mdr især, har været voldsomme for Mille og os som familie, med mange anfald, meget nyt medicin, akutte indlæggelser og ikke meget overskud!

Jeg glæder mig til at dele turen med jer, når vi kommer hjem!

 

<img class=”” src=”https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17425033_10211134245205682_7747823636363205421_n.jpg?oh=8f4a9e6ec16f2cdb1268c3fe1146a1da&amp;oe=5990050E” alt=”Susanne Byrialsen Liltorps billede.” width=”374″ height=”665″ />

<img class=”” src=”https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17362597_10211134240645568_7217100374854244323_n.jpg?oh=7687e624623fbe927252ccd7d3b08c0e&amp;oe=59896CB4″ alt=”Susanne Byrialsen Liltorps billede.” width=”385″ height=”684″ />

K HandiMor / Susanne

Skriv et svar